Μικτή χορωδία "Ερωδιός" του Αγ. Ιωάννη

img

Η μικτή χορωδία "Ερωδιός" του Αγ. Ιωάννη συνεχίζει το όμορφο ταξίδι της.

Στα πλαίσια των Πολιτιστικών Αγώνων του Δήμου Ηρακλείου, η Χορωδία μας παρουσιάζει τη νέα της δουλειά την ερχόμενη Τετάρτη 20 Απριλίου στον Θεατρικό Σταθμό, ώρα 7 το απόγευμα, με δωρεάν είσοδο.

Όπως είναι γνωστό, η χορωδία "Ερωδιός" είναι στον τέταρτο χρόνο δημιουργικής προσπάθειας, με καλλιτεχνικά υπεύθυνο τον έμπειρο μαέστρο και μουσικό κ. Μάνο Κανακάκη.

Η χορωδία μας υποστηρίζεται ηθικά και υλικά τόσο από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγ. Ιωάννη, που μας παρέχει δωρεάν στέγη και μηνιαία οικονομική στήριξη, καθώς και από τον Μικρασιατικό Σύλλογο "Καραμπουρνιωτών" Αγ. Γεώργιος, που εκτός από μηνιαία οικονομική στήριξη, βοηθά με κάθε δυνατό τρόπο την προσπάθεια μας,

Την τελευταία ιδιαίτερα περίοδο η χορωδία μας, έχει αποκτήσει νέα μέλη και με προσεκτικά βήματα, υπό την καθοδήγηση του μαέστρου μας, γίνεται προσπάθεια να διεύρυνσης του "ρεπερτορίου" μας, πέρα από το παραδοσιακό τραγούδι, ώστε να δοκιμαστούν νέα τραγούδια, που γεφυρώνουν το σήμερα με το χτες.

Πιστεύουμε ότι αξίζει να υποστηριχθεί η προσπάθεια της Χορωδίας "Ερωδιός" και προσκαλούμε όλους τους φίλους του Προαστίου μας και όχι μόνο να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις μας