Αγαπητέ κύριε !

img

Του Δημήτρη Γιαβρίδη

Ως πολίτης αυτής της ταλαίπωρης πόλης εγώ αγανακτήσει με την ανευθυνότητα του εργολάβου αλλά και της γνωστής εταιρίας που εκπροσωπεί, των υπευθύνων του δήμου Ηρακλείου που εποπτεύουν υποτίθεται το έργο που αφορά στο πέρασμα καλωδίου κατά μήκος των δρόμων του Ηρακλείου.

Τώρα και 1 μήνα έχουν ανοιχτεί κακότεχνα χαντάκια κατά μήκος των δρόμων από τα όρια του Πανεπιστημίου δίπλα στη ΔΟΥ Ηρακλείου, καθ’ όλη την οδό Ερμή, Πικροδάφνης, Κλεάνθους, Σκεπετζή και συνεχίζει προς το κέντρο Ηρακλείου με μήκος άνω των 5 χλμ., πλάτος από 5 έως και 15 εκατοστά και βάθος από 10 έως και 20 εκατοστά, αρκετά μεγάλα για να πέσει και να εγκλωβιστεί τροχός μεγάλης μηχανής και εννοείται ποδηλάτου όπως και συνέβη χθες στο ύψος της Ερμή όπου και το παιδάκι έπεσε από το ποδήλατο ευτυχώς χωρίς σοβαρά τραύματα.

Δεν υπάρχει καμία σήμανση του έργου για τους οδηγούς εκτός από 2 σημεία στα τόσα χλμ. ενώ σε κάποια σημεία έχει πέσει λίγο υποτυπώδες τσιμέντο για τα μάτια του κόσμου και σε αλλά, η σκόνη και τα χώματα που έχουν αφήσει, μετά από τόσο καιρό έχει κλείσει λίγο κάποια.

Αναρωτιέμαι …πρέπει να συμβεί κάποιος σοβαρός τραυματισμός για να κλείσουν ???